Bell Schedules » Workshop Wednesday

Workshop Wednesday

Workshop Wednesday C-Day
Description / Period Start Time End Time Length
Focus Time 8:45 AM 9:15 AM 30 min
1st Period 9:18 AM 10:01 AM 43 min
5th Period 10:04 AM 10:47 AM 43 min
2nd Period 10:50 AM 11:33 AM 43 min
6th Period 11:36 AM 12:19 PM 43 min
LUNCH 12:22 PM 1:06 PM 44 min
3rd Period 1:09 PM 1:52 PM 43 min
7th Period 1:55 PM 2:38 PM 43 min
4th Period 2:41 PM 3:24 PM 43 min
8th Period 3:27 PM 4:10 PM 43 min